This snapshot, taken on
18/01/2011
, shows web content acquired for preservation by The National Archives. External links, forms and search may not work in archived websites and contact details are likely to be out of date.
 
 
The UK Government Web Archive does not use cookies but some may be left in your browser from archived websites.

Heerlijkheid Hoogvliet - Rotterdam

All photos

  • The WIMBY project aimed to increase the liveliness and attractiveness of Hoogvliet’s image. Photo by FAT

    The WIMBY project aimed to increase the liveliness and attractiveness of Hoogvliet’s image. Photo by FAT

    The local authority have installed youth workers in the Heerlijkheid who welcome young people for both formal activities and unofficial hanging-out. Photo by FAT

    The local authority have installed youth workers in the Heerlijkheid who welcome young people for both formal activities and unofficial hanging-out. Photo by FAT

    The Heerlijkheid’s Villa has been constructed out of basic materials on a low budget. Photo by FAT

    The Heerlijkheid’s Villa has been constructed out of basic materials on a low budget. Photo by FAT

  • The Heerlijkheid’s Villa is used a meeting hall and cultural centre. Photo by FAT

    The Heerlijkheid’s Villa is used a meeting hall and cultural centre. Photo by FAT

    The brightly coloured facilities and domestic architectural style make the park feel fantastical, like a model village.  Photo by FAT

    The brightly coloured facilities and domestic architectural style make the park feel fantastical, like a model village. Photo by FAT

  • The villa contains a party hall, which is currently thriving, a kitchen, a meeting room, offices, toilets and storage. Photo by FAT

    The villa contains a party hall, which is currently thriving, a kitchen, a meeting room, offices, toilets and storage. Photo by FAT

    The model boat hut adds character to the park and blurs the boundaries between inside and outside, natural and manufactured. Photo by FAT

    The model boat hut adds character to the park and blurs the boundaries between inside and outside, natural and manufactured. Photo by FAT

    Decorative cladding adds character to the Villa. Photo by FAT

    Decorative cladding adds character to the Villa. Photo by FAT

  • Bright pink benches positioned next to large logs offer a choice of seating. Photo by FAT

    Bright pink benches positioned next to large logs offer a choice of seating. Photo by FAT

    The Heerlijkheid is conceived as a temporary festival space making use of flexible structures that can be revived each summer. The design of the park addresses a lack of cultural and leisure space in the town of Hoogvliet. Photo by FAT

    The Heerlijkheid is conceived as a temporary festival space making use of flexible structures that can be revived each summer. The design of the park addresses a lack of cultural and leisure space in the town of Hoogvliet. Photo by FAT

    This concept image of the park emphasises bright colours, dynamism and multi-functional spaces. Photo by FAT

    This concept image of the park emphasises bright colours, dynamism and multi-functional spaces. Photo by FAT