This snapshot, taken on
18/01/2011
, shows web content acquired for preservation by The National Archives. External links, forms and search may not work in archived websites and contact details are likely to be out of date.
 
 
The UK Government Web Archive does not use cookies but some may be left in your browser from archived websites.

Grove Village -

All photos

  • The insertion of larger corner blocks and increased permeability of streets has improved the character of the estate

    The insertion of larger corner blocks and increased permeability of streets has improved the character of the estate. Photo by David Millington Photography Ltd

    Home Zone principles have been adopted with on street parking

    Home Zone principles have been adopted with on street parking. Photo by David Millington Photography Ltd

    An east-west green route shared by pedestrians, cyclists and cars now forms a central spine through the estate.

    An east-west green route shared by pedestrians, cyclists and cars now forms a central spine through the estate. Photo by David Millington Photography Ltd

  • Similar materials were used for both new buildings and the refurbishment of existing properties.

    Similar materials were used for both new buildings and the refurbishment of existing properties. Photo by David Millington Photography Ltd

    Similar materials were used for both new buildings and the refurbishment of existing properties.

    Similar materials were used for both new buildings and the refurbishment of existing properties. Photo by David Millington Photography Ltd

    Former maisonettes over separately let garages were converted into three storey houses with ground floor entrances.

    Former maisonettes over separately let garages were converted into three storey houses with ground floor entrances. Photo by David Millington Photography Ltd

  • Residents of Grove Village

    Residents of Grove Village. Photo by David Millington Photography Ltd

    Having the project design team also manage and maintain the estate over a 30-year PFI contract period has provided valuable conitnuity for the community, and supports long-term sustainability.

    Having the project design team also manage and maintain the estate over a 30-year PFI contract period has provided valuable conitnuity for the community, and supports long-term sustainability. Photo by David Millington Photography Ltd

    Residents of Grove Village

    Residents of Grove Village. Photo by David Millington Photography Ltd

  • Former maisonettes over separately let garages were converted into three storey houses with ground floor entrances.

    Former maisonettes over separately let garages were converted into three storey houses with ground floor entrances. Photo by David Millington Photography Ltd

    The insertion of larger corner blocks and increased permeability of streets has improved the character of the estate

    The insertion of larger corner blocks and increased permeability of streets has improved the character of the estate. Photo by David Millington Photography Ltd

    Private owners were given financial assistance to allow them to reclad their homes to match surrounding styles.

    Private owners were given financial assistance to allow them to reclad their homes to match surrounding styles. Photo by David Millington Photography Ltd

  • Home Zone principles have been adopted with on street parking

    Home Zone principles have been adopted with on street parking. Photo by David Millington Photography Ltd

    Permeability has been increased throughout the site.

    Permeability has been increased throughout the site. Photo by David Millington Photography Ltd

    A village cetnre has been created off Stockport Road with shops and community facilities.

    A village cetnre has been created off Stockport Road with shops and community facilities. Photo by David Millington Photography Ltd