This snapshot, taken on
18/01/2011
, shows web content acquired for preservation by The National Archives. External links, forms and search may not work in archived websites and contact details are likely to be out of date.
 
 
The UK Government Web Archive does not use cookies but some may be left in your browser from archived websites.

M&C Saatchi headquarters - London

All photos

  • M&C Saatchi, front elevation

    M&C Saatchi, front elevation

    Intimate scale of Golden Square

    Intimate scale of Golden Square

    M&C Saatchi, front door

    M&C Saatchi, front door

  • M&C Saatchi in the context of Golden Square and its neighbours

    M&C Saatchi in the context of Golden Square and its neighbours

    Floorplan

    Floorplan

    Relationship of building to Golden Square

    Relationship of building to Golden Square

  • M&C Saatchi, detail of upper floors

    M&C Saatchi, detail of upper floors

    Staircase rising from reception through void in first floor, with atrium base behind

    Staircase rising from reception through void in first floor, with atrium base behind

    Serene reception area, with limestone desk to right and view to atrium to rear

    Serene reception area, with limestone desk to right and view to atrium to rear

  • New entrance through listed front elevation on Golden Square

    New entrance through listed front elevation on Golden Square

    Section through the atrium, showing glazed roof above the second floor

    Section through the atrium, showing glazed roof above the second floor

    Coffee bar on atrium base, with glazed walkway overlooking atrium above

    Coffee bar on atrium base, with glazed walkway overlooking atrium above